Kontakt os nu
42 59 1900

Skøde privat handel

Køb af ejendom uden købsaftale?


Hvis du foretager en privat handel, hvor der ikke er mægler involveret, og hvis du ikke ønsker en købsaftale i forbindelse med købet, kan du nøjes med at få udarbejdet et skøde. Skødet er obligatorisk i forbindelse med overtagelsen, da dette er din dokumentation for, at du er retmæssig ejer.
Ved privat handel hjælper Din-Skødeskrivning med at udarbejde et skøde for kun 1.700 kr. inkl. moms. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer køberrådgivning eller købsaftale.
Skødet udarbejdes og underskrives digitalt, hvorfor processen er hurtig og ligetil. Har du flere spørgsmål, kan du læse vores guide (se nedenfor), og du er naturligvis velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak for nærmere information.

Privat handel inkl. køberrådgivning eller købsaftale?


Ønsker du at foretage en privat handel (uden ejendomsmægler), men har du alligevel brug for køberrådgivning, kan du få dette inkl. skøde for kun 5.800 kr. inkl moms. Læse mere på vores webside Din-Køberrådgivning.dk
Vi kan ligeledes tilføje en købsaftale til skødet. Samlet koster dette 8.400 kr. inkl. moms og skøde. Læs mere på vores webside Dit-Selvsalg.dk.

 

 

Video og guides om privat bolighandel


Vi har udarbejdet en kort video samt gratis guides, hvor du kan få et indblik i hvilken service vi tilbyder i forbindelse med privat bolighandel.

Se eller læs med 🙂

Gratis guide om skødeskrivning

Din-Skødeskrivning og Din-Bolighandel har udarbejdet en gratis guide, hvor du kan blive klogere på processen ved udarbejdelse af et skøde ved privat handel. Heri finder du også svar på ofte stillede spørgsmål.

Privat handel inkl. købsaftale

Hvis du foretager en privat handel og ønsker en købsaftale, kan vi også hjælpe dig her. Besøg vores webside Dit-Selvsalg.dk for at læse mere.