Kontakt os nu
42 59 1900

Skøde familiehandel

familiehandel
Særligt for førstegangskøbere kan det være svært at komme ind på boligmarkedet. Derfor vælger mange at lave et forældrekøb eller en familiehandel, hvor boligen således kan sælges til under markedsprisen. Nærmere betegnet kan du spare op til 15% under den offentlige vurdering.
Hvis familiehandel er aktuelt for dig, hjælper vi med udarbejdelse og tinglysning af skøde for kun 1.700 kr. inkl. moms. Hertil kommer tinglysningsafgift til staten.
Bemærk venligst at den angivne pris ikke inkluderer rådgivning eller købsaftale. Er du interesseret i dette, er du velkommen til at besøge vores websider Din-køberrådgivning og Dit-Selvsalg.dk.
Skødet udarbejdes og underskrives digitalt, hvorfor processen er hurtig og ligetil. Har du flere spørgsmål, kan du læse vores guide (se nedenfor). Du er naturligvis ligeledes velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak for nærmere information.

SKATs 'familie' regler


Det er værd at være opmærksom på, at SKAT har restriktioner vedrørende hvem, der tæller som familie i situationer hvor gaver og familiehandler indgår. Disse tager udgangspunkt i reglerne for afgiftpligtige gaver. Her gælder det som udgangspunkt, at familie dækker over børn/stedbørn, børnebørn, forældre og personer som har haft samme adresse som vedkommende selv i minimum 2 år op til gaven gives.
Læs mere om reglerne på SKATs hjemmeside, eller udfyld vores kontaktformular ved at trykke på ikonet nedenfor.
 

Video om familiehandel


Vi har udarbejdet en kort video, hvor du kan se hvilken service vi tilbyder i forbindelse med udarbejdelse af skøde ved familiehandel.

Se med 🙂

Gratis guide om skødeskrivning ved familiehandel

Din-Bolighandel og Din-Skødeskrivning har udarbejdet en gratis guide, hvor du kan blive klogere på forløbet ved skødeskrivning i forbindelse med familiehandel og privat handel. Dokumentet indeholder også ofte stillede spørgsmål. Læs det gratis her.