Kontakt os nu
42 59 1900

Ændring skøde

Ændring af skøde


Hvis en bolig eller et sommerhus har flere ejere, og en person ønsker at sælge sin andel, er det nødvendigt at foretage en ændring af skødet.
Det samme gør sig gældende, hvis ejerandelen skal ændres fra eksempelvis at være 50/50 til at være 25/75. Dette kan være tilfældet ved skilsmisse, indflytning af ny samlever, eller af helt andre årsager.
Din-Skødeskrivning tilbyder i den forbindelse kompetent service og udarbejdelse af nyt skøde for kun 1.700 kr. inkl moms.
Skødet udarbejdes og underskrives digitalt med NemID, hvorfor processen er hurtig og ligetil. Herefter er det bankens ansvar at lave en gældsovertagelse af eksisterende lån.
Har du flere spørgsmål, kan du læse vores guide (se nedenfor), og du er naturligvis velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak for nærmere information.

Aftalegrundlag

Vilkårene i skødet er op til jer at fastsætte. Bemærk venligst at den angivne pris ikke inkluderer rådgivning. Ligeledes bør det overvejes hvorvidt der skal foreligge el-rapport, tilstandsrapport og ejerskifteforsikring ved ændringen. Er du interesseret i hjælp til rådgivning, er du velkommen til at besøge vores webside Din-køberrådgivning.dk.

Video om ændring af skøde


Vi har udarbejdet en kort video, hvor du får et indblik i hvilken service vi tilbyder i forbindelse med ændring af skøde.

Se med 🙂

Køberrådgivning

Din-Køberrådgivning tilbyder kompetent rådgivning i forbindelse med køb af privat bolig.